25 Ocak 2010 Pazartesi

Pudingli Havuç Tatlısı



Malzemeler ;

1/2 kg havuç
1 sb şeker
tarçın
bisküvi
çikolatalı puding veya çikolata sos
süt

Hazırlanışı ;

Rendelenmiş havucu ve şekeri orta derece ateşte kavururuz.
Ocağın altını kapatırız, içine tarçın ve kırmış olduğumuz bisküvileri ekleyip hamur haline getiririz.
Çok kalın olmayacak şekilde borcama veya herhangi bir tepsiye dizeriz.
Üzerine hazırlamış olduğumuz pudingi veya çikolata sosunu döküp buzdolabında 1-2 saat beklettikten sonra servis yapınız.

Afiyet Olsun...

1 yorum:

  1. görüntü çok güzel eminim tadıda öyledir
    ellerine sağlık canım

    bloğumada beklerim sevgiyle kal.

    YanıtlaSil