6 Mart 2010 Cumartesi

Peynirli Patatesli Börek


Malzemeler ;

1 paket Yufka
1 kase peynir
1 haşlanmış patates

Sosu İçin ;

1sb Süt
1/2 çb Kırlangıç Ayçiçek Yağı
1 yumurta

Üzeri İçin ;

Çörek Otu


Hazırlanışı ;

Borcam yağlanır ve ilk yufka dizilir. Üzerine 2. yufka dizilir peynir ve sos eklenir. 3. kata yufka, haşlanmış patates ve sos eklenir.  4. kata peynir ve susomuzu da ekledikten sonra 5. ve son yufkayı dizip sosumuzu süreriz. Çörek Otu serptikten sonra 220 derece ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirin.


Afiyet Olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder