7 Mart 2010 Pazar

Tarih Ayarlı Saklama Kabı (3lü Set) & Piknik Seti (6 Kişilik)



Tarih Ayarlı Saklama Kabı 3'lü Set ,arkadaşlar tarih ayarlı saklama kaplarına sahip olmak bir ayrıcalık diye düşünüyorum. Aldığınız sebze-meyve, kahvaltılık veya yapmış olduğunuz fazla yemekleriniz. İşte bozulmaması için hangi tarihte aldığınız veya yemeklerinizi ne zaman yapmış olduğunuza dair Üçsan Plastik tarafından işimizi kolaylaştıracak, malzemelerimizin bozulmasını engelleyecek bir ürün.


Çoğumuz fazladan aldığımız çeşit çeşit yiyeceklerin zamanını geçiririz ve bozulduğunda da çöpe atıp istemeden de olsa israf ederiz. Üçsan Plastik Tarih Ayarlı Saklama Kapları sayesinde, tarifleri geçen yiyeceklerimiz olmayacak ve israf etmeyeceğiz.
Bu ürünleri, Koçtaş,Metro Market,Carrefour,Migros,Real,Tansaş Marketlerde Ve Diğer Büyük Satış Shoplarındada Bulabilirsiniz..



Piknik Seti (6 Kişilik)  , yaz aylarının gelmesiyle beraber herkes piknik planları yapmaya bazı organizasyonlar hazırlamaya başlar. 6 kişilik aileler için ideal bir set düşünmüş Üçsan Plastik. Tabi ki kişi sayısına göre bu seti alma şansınız da yüksek.


İçinde piknik esnasında lazım olacak birçok ürün mevcuttur. Resimde göründüğü gibi..

6 adet servis tabağı
6 adet  yemek tabağı
5 adet çatal
6 adet bıcak
6 adet kaşık
6 adet bardak
6 adet kupa
2 adet tuzluk
1 adet kesme tahtası
1 adet salata tabağı

Bu ürünleri, Koçtaş,Metro Market,Carrefour,Migros,Real,Tansaş Marketlerde Ve Diğer Büyük Satış Shoplarındada Bulabilirsiniz..

Üçsan Plastik resmi sitesini ziyaret etmek için TIKLAYINIZ...

2 yorum:

  1. İnşallah güzel pikniklere :))

    Ne güzel olur tüm pikniktekiler kesin bu ürünlere hayran kalır :)

    Tarih ayarlı kapta harika..

    YanıtlaSil
  2. İnşallah,

    bence de hayran kalmamak elde değil..

    YanıtlaSil