11 Mart 2010 Perşembe

Dünyaca ünlü 7 saç uzmanıyla birlikte geliştirilen yeni ''Elidor Co-Creation''


Arkadaşlar artık ev hanımlığına son noktayı koydum. Salı günü yeni iş hayatıma atılmış bulunmaktayım.

Numune ürünler burada da yakamı bırakmayacak anlaşılan :)

Elidor 'un 92 dairelik site sakinlerine tanıtım amaçlı ürünlerini dağıtması ve biz site yönetimini de unutmaması çok hoş oldu.

Daire sakinlerine birer adet dağıtılırken yönetimin birden fazla alması da doğal olmalı :)

Ürünün ambalajının rengini çok beğendim, henüz kullanmadım ama kokusu muhteşem. Umarım memnun kalırım...



Muhteşem saçlara sahip olmak her kadının hakkı. Biz Elidor’da mükemmel saçlara sahip olmanın sırrının ünlü kuaförlerin kapalı kapıları ardından çıkıp tüm dünyaya yayılması gerektiğine inanıyoruz.

Bu yüzden de dünyanın en ünlü saç uzmanlarından 7’sini bir araya getirerek onlarla birlikte sadece kuaförelrede bulabileceğiniz kalitede ürünler geliştirdik.

Bu ürünlere saç tipi ne olursa olsun ve nerede yaşıyorsa yaşasın her kadın ulaşabilecek.
İşe bizimle birlikte çalışacak uzmanları arayarak başladık. Renk, bukleler, düz saçlar, hacim, saç dökülmesi ve yıpranmış saçlar konularında dünyanın en iyilerini bulduk.
 
Konularında uzman profesyoneller, saç tasarımcıları veya doktor olmalarının yanı sıra müşterilernin saçı mükemmel olmadan gözlerine uyku girmeyen, saç konusuna tutkuyla bağlı kişiler olmalarına da dikkat ettik.
 
 

Onlar kendilerini saç rengi, kıvırcık saçlar, ışıltı, yıpranmayı onarma ve mükemmel düzlükte sağlıklı, hacimli saçlar yaratma konularında dünyanın en iyi saç bakım ürünlerini yaratmaya adadılar.

Şöyle diyebiliriz, onlar konusunda uzman oldukları saç tipi için yaşıyorlar ve tıpkı Elidor gibi tutkularını hayatlarının amacı haline getirmekten kaçınmıyorlar.

Bizce bu birlikte uzun süreli bir ortaklık yapmak için mükemmel bir neden.

Sonuç mu? Uzman elinden çıkmış gibi mükemmel saçlara sahip olmanızı sağlayacak yepyeni formüllerle donatılmış Elidor Co-creations Serisi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder