24 Şubat 2010 Çarşamba

Kolay Börek

Malzemeler ;
5 adet Yufka
1 dilim Kaşar
1 dilim Beyaz Peynir
1 avuç Maydanoz
çörek otu
Sosu İçin ;
1 su bardağı Sek Süt
1 su bardağı Kırlangıç Ayçiçek Yağı
1 adet yumurta
Hazırlanışı ;
2 kat yufka borcama dizilir. üzerine hazırlamış olduğumuz sos ve peynirli harcımız konur. her kata aynı işlem uygulanır ve üzerine çörek otu serpilir.
220 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirilir.
Afiyet Olsun...

4 yorum:

  1. Ellerine sağlık bacımm iştahım kabardı olsa da yesek yanına da çay..

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık tatlım süper olmuş afiyetle yedik valla herkese tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  3. KİM YEDİİİ BAKIIIMM BÖREKLERİİİ :(

    YanıtlaSil