10 Şubat 2010 Çarşamba

Gözleme


Peynirli, Maydanozlu  gözleme sabah kahvaltılarımızda vazgeçilmezimiz olmuştur. Annem sağolsun gelirken 5 paket yufka getirdi bana, Değerlendirmeden olmaz dimi ama :) 4 paketi buzluğa attım, sizinde fazla yufkanız varsa atın buzluğa çıkarıp çözüldükten sonra eski haline dönüyor. Donmuş yufkayı kırmamaya özen gösterin.
peynir ve maydanozu karıştırdım, açmış olduğum yufkanın ortasına kare olacak şekilde yaydım ve dört bir tarafından katladım. az sıvı yağda arkalı önlü pişirdim. Basit ve pratik..



Afiyet Olsun...



1 yorum:

  1. hımm nefis..eline sağlık ve de afiyet olsun :)ben de bayılırım sarmaya..bu malzemelere ek olarak ben bi tutam da tarçın atarım mutlaka..zaytinyağlı söz konusu olunca..mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum..

    YanıtlaSil