Malzemeler ;
Aldığı kadar Sinangil Fındıklı Un
2 Adet Yumurta (1 yumurta akı üzerine)
1/2 Sb Şeker
1 Çb Yoğurt
1/2 Sb Pudra Şekeri
1 Çb Sıvıyağ
1 Çb Eritilmiş Margarin
1 Pk Kabartma Tozu
Hazırlanışı ;
Yumurta ve şeker çırpılır.
Diğer malzemeler ilave edilerek, kurabiye hamuru elde edilir.
Hamur merdaneyle açılır ve yıldız şekli verilir.
Ortasına isteğe göre çikolata, marmelat sürülerek 2 katlı kurabiyeler hazırlanır.
Kurabiyeler yumurta akı ve şekere batırılarak ısıtılmış 180 derece ısıtılmış fırında pişirilir.
Afiyet Olsun....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder