Malzemeler ;
400 gr Dana Kuşbaşı
4 adet Sivri Biber
2 adet Havuç
1 su bardağı Bezelye
1 adet Soğan
2 adet Patates
2 adet Domates
Tuz, Kekik, Pulbiber
Zeytinyağı
Hazırlanışı ;
* Dana Kuşbaşı yıkanır suyu süzülür, baharatlar, zeytinyağı ve az miktarda süt ile 30 dakika buzdolabında marine edilir.
* Diğer malzemeler küp küp doğranır, marine edilen et ile karıştırılır. 2 ayrı parça halinde fırın poşetlerine yerleştirilir.
* 200 derece ısıtılmış fırında 1 saat pişirilir.
* Sıcak servis edilir, servise hazırdır.
AFİYET OLSUN...
Eline Sağlık canım enfes görünüyor..:)
YanıtlaSilsağol canım ;)
YanıtlaSil