Malzemeler ;
1 adet Orta Boy Soğan
8-10 adet Milföy
500gr Ispanak
Tuz, Karabiber, Pulbiber
1/2 Çay Bardağı Ayçiçek Yağı
Üzeri İçin ;
Yumurta
Hazırlanışı ;
* Ispanak, ayıklanır, yıkanır ve doğranır.
* Soğan ve ıspanak ayçiçek yağında sotelenir, baharatlar ilave edilir soğumaya bırakılır.
* Milföy hamuru kıvmını aldıktan sonra içerisine ıspanaklı harç eklenir ve milföy muska şeklinde katlanır.
* Diğer milföylere de aynı işlem uygulandıktan sonra, tepsiye dizilir üzerine yumurta sarısı sürülür ve 200 derece ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirilir.
* AFİYET OLSUN..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder