Malzemeler ;
1 su bardağı Yonca Ayçiçek Yağı
1 su bardağı Ilık Süt
1 tatlı kaşığı Tuz
1 adet Yuva Maya Yaş Maya
Aldığı Kadar Un
Üzeri İçin ;
Kaşar Rendesi
1 adet Yumurta (Sarısı)
Hazırlanışı ;
* Maya süt yardımı ile eritilir, diğer malzemeler ilave edilir ve yumuşak bir hamur elde edilir.
* 1 Saat mayalandırılan hamura şekil verilir, heryerine yumurta sarısı sürülür.
* Rendelenmiş kaşarlar ilave edilir, 200 derece ısıtılmış fırında istenildiği kadar pişirilir. (Ben biraz fazla pişirdim)
* AFİYET OLSUN...
ım harika görünüyorr ama bi dahaki sefere şöle kaşarı bir asıllt üzerinede tereyağı koyyy olsun sana karedeniz pidesi :)
YanıtlaSilbende şuan milföyden kapalı pidemi diyiğm pizzamı diyim yapıyom fırında :)
sağol canım senin de ellerine sağlıkkkkk
YanıtlaSil