Daha önce de bahsetmiştim. Haşlamış olduğum tavukla, çok çeşit çıkardım ortaya pilav da bunlardan bir tanesi..
Malzemeler ;
2 sb Reis Pirinç
2 yk Kırlangıç Mısır Yağı
1 yk tepeleme Sütaş Tereyağ
1 kase tavuk (didiklenmiş)
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı ;
Mısır yağı ve tereyağını eritip yıkanmış pirinçleri ekleyip kavururuz.
İçerisine 3 sb kaynar su ve tuzu ekleyip, 2 dk kaynatıp altını kısarız.
Demlenmeye yakın tavukları ekleyip şöyle bir karıştırırız ve demlenene kadar bekleriz.
Servise hazırdır.
Siz de derilerini çıakrmayı unutmayın, bol kalori üstelik zararlı :)
Afiyet Olsun...
ımmm çok da severim :) eline sağlık çok leziz görünüyor..
YanıtlaSilahh ahhh benim beyde doldurdu tavukları
YanıtlaSil1 bütün tavuk
4 paket bonfile v.s. çeşitler
dolapta yer yok mecbur bende bu hafta çoğunu yapmam lazım aşağıda duruyor :)
Ellerine sağlık