25 Temmuz 2013 Perşembe

TAHİN HELVALI KURABİYE


SEVGİLİ ARKADAŞIM VE ELTİM OLAN MEHTAP ' IN EVİNDE YEDİĞİM LEZZETLİ BİR KURABİYE TARİFİNİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM.

MALZEMELER ;
  • 300gr Sade ve Karışık Kakaolu TAHİN HELVASI 
  • 100gr BECEL MARGARİN
  • 1 SU BARDAĞI YOĞURT
  • 1 PAKET KABARTMA TOZU
  • ALABİLDİĞİ KADAR UN (TAHMİNEN 350GR)


HAZIRLANIŞI ;
  • TÜM MALZEMELER KARIŞTIRILARAK KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA BİR HAMUR ELDE EDİLİR.
  • ARZUYA GÖRE ŞEKİL VERİLİR.
  • ÖNCEDEN ISITILMIŞ 160 DERECELİK FIRINDA ÜZERİ HAFİF KIZARANA KADAR PİŞİRİLİR.
  • AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder