15 Temmuz 2010 Perşembe

Kısır


Malzemeler;

2 Su Bardağı Köftelik Bulgur
2 Adet Domates
1-2 Yemek Kaşığı Domates Salçası
Taze Soğan (İsteğe Göre)
Maydanoz (İsteğe Göre)
Tuz
Pul Biber
Nane
Sıvıyağ

Hazırlanışı ;

* Bulgurlar 3-4 bardak sıcak suda şişmesi için bekletilir.
* O sırada, Salça sıvı yağda kavurulur, maydanoz ve taze soğan ayıklanır temizlenir ve doğranır.
* Şişen bulgurun içine, salça eklenir ve bulgura yedirilir. Domates ve baharatlarda eklenip karıştırılır.
* Taze soğan ve maydanoz da eklenip, servis tabağına alınır.
* Servise hazırdır.
*AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder