22 Şubat 2010 Pazartesi

Eminönü Blog Buluşması & SaltySardıne Ürünleri


Bu hafta sonu baya yoğun ve eğlenceli geçti.  celebi74 Nilgün 'ün hazırladığı blog buluşması gerçekleşti. Hafta sonu Degisiktatlar - Meloş ve eşlerimiz ile beraber gittik buluşmaya. Biz Kahve Dünya 'sında muhabebtimizi yaparken eşlerimiz de gezip dolaşmakla meşgul oldular. Birbirini tanımayan o kadar insanın bir araya gelip tanışması ve muhabbet etmesi hem çok eğlenceli hem de samimi oldu. Güzel vakit geçirdik. Hediyelerin ve muhabbetin bol olduğu bir gündü. Kızların hepsi birbirinden güzel, samimi ve sıcaktı.



Celebi74 Nilgün 'cüm bizleri düşünüp güzel hediyeler yapmış. Gece yarılarına kadar uğraşmış bizler için. Çoğu blog arkadaşımızın gelmemesinden dolayı dilediğimiz kadar hediye sahibi olduk :) gelmeyen arkadaşlar çok şey kaybetti malesef.. 




Nilgün bizlere, Çok hoş bir kolye ve kokulu çiçekli süsler hazırlamış. Emeğine sağlık Nilgün'cüm...



Benhurum ve Özlem muhabbetleriyle masamıza renk kattılar. Dedim ya herkes sıcak ve bir o kadar da samimiydi.

Degisiktatlar Meloş 'un vasıtasıyla  SaltySardine ürünlerini biz blogculara ulaştırdı. Bu ürünlere tekrardan sahip olduğum için çok mutluyum. Buradan arkadaşım Meloş'a çok teşekkür ederim.



SaltySardine ürünleriyle poz vermek bile çok keyifli.. Resim çektirirken etraftan yanımıza gelip ürünleri soran bayanlar bile oldu.. Çok hoş bir kampanya oldu. Gelemeyenler bu güzel ürünlere sahip olamadıkları için üzülebilirler. Merak etmeyin çaresi var. SaltySardine sitesinde online alışveriş imkanı vardır. Ürünler hakkında detaylı bilgileri Buradan öğrenebilirsiniz.


3 yorum:

  1. Evet çok güzel bir gündü esracım :) Yinelemek dileğiyle..

    YanıtlaSil
  2. Eminim çok güzel bir bluşma olmuştuk bu sayede hepinizi resimden de olsa görme şansımız oldu.

    YanıtlaSil
  3. dostluğunuz daim olsun.. güzel geçmiş resimlerden belli oluyor..

    YanıtlaSil